LPW Pools lanceert twee nieuwe design zwembaden

LPW Pools lanceert twee nieuwe design zwembaden

Nieuw gamma ontworpen uit 100% vinylester tegen osmose

LPW Pools, de Belgische fabrikant van monoblok zwembaden, heeft zich heruitgevonden na een brand in mei 2017 die een deel van de productie heeft aangetast. Een volledig nieuw gamma werd ontworpen uit 100% vinylester, voor een levenslange garantie tegen osmose. De innovatie werd toegepast op bestaande modellen, maar ook op twee nieuwe modellen met exclusief design rond de trap: de XL+ en de Zenn. De zwembaden zijn ook uitgerust met automatische rolluiken van Covrex® voor extra isolatie. ​

Gedaan met osmose

Dankzij de keuze voor 100% vinylester, krijgt osmose geen kans meer bij de zwembaden van LPW Pools. Osmose is de vorming van blaasjes aan de wanden van de kuip doordat er water infiltreert tussen de lagen materiaal. Een monoblok zwembad, een zwembadvorm dat op voorhand wordt gemaakt en in één stuk geplaatst kan worden, bestaat uit opeenvolgende lagen materiaal. Bij LPW Pools zijn al deze lagen voortaan gemaakt uit vinylester hars. In tegenstelling tot polyester hars kan er geen water door de lagen dringen. De nieuwe LPW Pools baden bestaan uit zes lagen waarvan één laag een honingraatstructuur is die zorgt voor isolatie en het geheel zelfdragend maakt. 

Vernieuwende modellen XL+ en Zenn 

De keuze voor 100% vinylster werd toegepast bij het hermaken van bestaande modellen en op de twee nieuwste modellen: de XL+ en de Zenn. Deze modellen zijn vernieuwend zowel op vlak van technologie als design. De XL+ is het grootste composiet zwembad in vinylester uit het gamma van LPW Pools met een indrukwekkende lengte van 12 meter en een breedte van 4,6 meter. Deze versie onderscheidt zich duidelijk van het XL model door het exclusieve design rond de trap: de eerste trede vormt een grote onderwaterplage van 2 meter breed. Dit zwembad is ideaal om te sporten, rustig baantjes te trekken of gewoon om van het water te genieten. Het nieuwe Zenn zwembad met een lengte van 9 meter en een breedte van 4 meter heeft een onderwaterplage van 1 meter breed met een design trap, maar biedt de zwemmer wel nog steeds 8 meter zwemruimte aan. Perfect om goed door te zwemmen. De twee nieuwe zwembaden doen hun opmars in het voorjaar en tijdens de zomer van 2018.

Isolerende rolluiken van Covrex® 

Alle LPW Pools zwembaden, behalve de City, zijn  ook uitgerust met rolluiken van Covrex®. Dankzij de volle isolerende lamellen houden deze de warmte in het zwembad.  Dit zorgt voor 10% meer isolatie dan holle lamellen. De zwembadafdekking van Covrex Pool Protection® is zeer veilig voor kinderen en huisdieren en is ook bestand tegen hagel en vorst.

Richtprijs: De  XL+ volledig zwemklaar vanaf 61.458 euro. De Zenn volledig zwemklaar vanaf  49.946 euro

Bezoek LPW Pools op Batibouw van 22 februari tot en met 4 maart, stand 1311.

Marktleider in België

LPW Pools is marktleider in België en ontwerpt en plaatst al 55 jaar jaarlijks meer dan 300 zwembaden in België. LPW Pools kan dankzij haar jarenlange ervaring steeds de nieuwste technologieën op het gebied van privézwembaden aanbieden. De fabrikant bezit een breed assortiment aan zwembaden met een klassiek, modern of zelfs strak design:

·         het gezellige zwembad City met of zonder rolluik is geschikt voor stadstuinen

·         de rechthoekige modellen van La Plage combineren sport en onstpanning en zijn verkrijgbaar in verschillende  groottes

·         het sportmodel ZK.12 is ideaal voor fervente zwemmers

·         de klassiekers Carré en Style met pure lijnen en standaardafmetingen passen perfect in elk type tuin

·         het grote model XL straalt pure luxe uit en de nieuwe zwembaden XL+ en Zenn kenmerken een exclusief design

Zo is er voor elk budget en elke tuin een aangepast zwembad.

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over LPW Pools

Het bedrijf, dat in 1962 werd opgericht, stond aan de basis van verschillende innovatieve technieken zoals het gebruik van vinylesterhars, het gebruik van de honingraat structuur, de geïntegreerde Covrex ® Pool Protection afdekkingsystemen en de geïntegreerde dubbele hoogwaterskimmer die een buitengewoon hoog waterniveau mogelijk maakt.

Het Belgische familiebedrijf (van 3 generaties) is een van de oudste bedrijven dat zwembaden maakt in Europa; ze assembleren al sinds meer dan 55 jaar monoblokzwembaden met de beste garantie.LPW Pools
Nieuwlandlaan 87-B436 • B-3200 Aarschot