In tijden van nood primeert solidariteit!

Ook bij concurrerende zwembadenproducenten

De zware brand van 19 mei heeft een deel van de productie aangetast bij zwembadenfabrikant LPW Pools. Op moeilijke en minder moeilijke momenten zweert LPW bij zijn drie kernwaarden: Respect, Uitmuntendheid en Partnerschap. Deze laatste wordt duidelijk ook door co-zwembadenproducent Leisure Pools Benelux gedragen, want het incident zette de twee Belgische marktleiders aan om een mooi partnerschap te starten in het leveren van monoblokkuipen. 

Dankzij de helpende hand van Leisure Pools Benelux, eveneens uit Aarschot, kunnen klanten van LPW Pools deze zomer toch tijdig hun zwembad geleverd krijgen. De consument kan kiezen voor de Limited Edition zwembaden, aangeboden door Leisure Pools, onder dezelfde voorwaarden als die van LPW Pools. Voor de klant die absoluut voor een LPW-zwembad wil gaan, is de wachttijd niet veel langer.

Het ongelukkig voorval biedt nog een lichtpunt voor het Belgische LPW: naast de bekende modellen ‘La Plage’ (zie foto) en ‘ZK.12’, staat er een volledig nieuw gamma zwembaden in de wachtrij. Het familiebedrijf brengt in september twaalf nieuwe modellen uit, volledig in het materiaal vinylester, ontworpen en bedacht volgens de nieuwste technologieën en trends. Ook zal LPW dankzij de vernieuwing van hun gebouw in staat zijn om een grotere levercapaciteit aan te bieden. Waar ze vroeger van 330 baden per jaar spraken, zal LPW nu een levercapaciteit van 800 baden per jaar bereiken.

De samenwerking tussen LPW en Leisure Pools is ontstaan uit een noodsituatie. Het gaat om een opmerkelijk vertoon van broederlijkheid tussen concurrenten die ook in de toekomst belooft zijn vruchten af te werpen voor beide zwembadproducenten. 

Contacteer ons
Frédéric François Two cents
Jennifer Van Poucke Marketing manager, LPW Pools
Frédéric François Two cents
Jennifer Van Poucke Marketing manager, LPW Pools
Over LPW Pools

Het bedrijf, dat in 1962 werd opgericht, stond aan de basis van verschillende innovatieve technieken zoals het gebruik van vinylesterhars, het gebruik van de honingraat structuur, de geïntegreerde Covrex ® Pool Protection afdekkingsystemen en de geïntegreerde dubbele hoogwaterskimmer die een buitengewoon hoog waterniveau mogelijk maakt.

Het Belgische familiebedrijf (van 3 generaties) is een van de oudste bedrijven dat zwembaden maakt in Europa; ze assembleren al sinds meer dan 55 jaar monoblokzwembaden met de beste garantie.LPW Pools
Nieuwlandlaan 87-B436 • B-3200 Aarschot