Family 9, het zwembad dat ontspanning en plezier biedt aan groot en klein

Family 9 is het ideale zwembadmodel om de hele familie uit te nodigen voor wat ontspanning. Dit monoblokzwembad met tijdloos design past perfect in elke tuin. Het wordt vervaardigd door het Belgische bedrijf LPW Ceramic Pools. Family 9 is uitgerust met een zwembadbrede strandruimte en een multifunctionele trap. Perfect om te spelen, leren zwemmen of gewoon wat te ontspannen!

Nieuw: Label ‘vijf zintuigen’ op de stand van LPW

Op BATIBOUW 2017 zal de bezoeker een zwembad naar keuze in 3D kunnen bezichtigen met een Virtual Reality bril. Zo biedt LPW een uitzonderlijke beleving aan: een zwembadmodel testen dat voldoet aan alle wensen – trap, afwerking, vorm, grootte en diepte. Na de bril naar wens in te stellen, kan de bezoeker een digitale plons nemen in het zwembad van zijn keuze, een ideale manier om het water om zich heen gewaar te worden. Een unieke gelegenheid dus voor de twijfelaars of geïnteresseerden om hun keuze te maken. Om de échte sprong te wagen, worden bezoekers – uiteraard in zwemkledij – verwacht in de showroom in Aarschot. Dankzij deze Virtual Reality bril is dus elk LPW-zwembadmodel ‘zichtbaar’ zijn op stand 311 in Paleis 1, in het bijzonder de Family 9, batibouwnieuwigheid van 2017. Meer info.

Family 9, het zwembad dat ontspanning en plezier biedt aan groot en klein

Family 9 is 4 meter breed en 9 meter lang. Het zwembad is voorzien van een hoektrap met 5 treden, waarvan de derde een soort klein strand vormt. Kinderen kunnen vanop deze praktische derde trede in het water springen of er leren zwemmen. Deze verlenging van 80cm vormt eveneens een rustplaats. Sportievelingen kunnen ondertussen baantjes trekken dankzij de lengte van 9 meter en de diepte van 1,5 meter in het overige deel van het zwembad. Family 9 is ongetwijfeld een gezinsbad, perfect geschikt voor kinderen.

Het Covrex® Classic rolluik dat meegeleverd wordt met het zwembad zit bijna onzichtbaar opgerold. Het is bijzonder praktisch, maar ook heel esthetisch. Het zwembad beschikt eveneens over een strandruimte, of “waterterras”, dat over de hele breedte van het zwembad loopt. Dit terras is 20cm diep en is perfect om de kleinsten aan het water te laten wennen. Het is eveneens een perfecte opslagplaats voor het COVREX® Classic rolluik, waardoor er geen zwembadruimte verloren gaat.

Het model van dit zwembad werd ontworpen na uitgebreide studies. Het is bedoeld om de gebruikers een maximaal welzijn en een optimale veiligheid te bieden. Het wordt vervaardigd in België en verdeeld via een netwerk van geautoriseerde dealers. Dit keramische monoblokzwembad kan in acht dagen geïnstalleerd worden.

Family 9 is verkrijgbaar in drie standaardkleuren (White, Ice Blue en Pearl Grey) of in een door de gebruiker gekozen kleur, waardoor het perfect in alle omgevingen geïntegreerd kan worden.

Er zijn twee afwerkingsniveaus verkrijgbaar: het "Pleasure Line"-gamma is voorzien van honingraatisolatie met een dikte van 15 mm, twee ingebouwde led spots, automatische elektrische bediening voor de filtratie, en wordt met 20 jaar garantie geleverd. De "Comfort Line"-afwerking heeft dan weer een dikkere isolatie (honingraat van 28 mm), 4 ingebouwde led spots en slimme elektrische bediening met touchscreen voor de filtratie. Deze laatste lijn geniet een garantie van 30 jaar, de langst toegekende garantie voor monoblokzwembaden in België.

Richtprijs: Het Family 9 zwembad met afwerking “Pleasure Line” met twee witte led spots, voorzien van een Covrex® Classic rolluik: € 40.600 excl. BTW, levering en plaatsing in België inbegrepen.

Batibouw: Paleis 1-311 

Contacteer ons
Helene Tuypens Contenu Pratique, Two cents
Sophie de Liedekerke Contact Contenu, LPW Ceramic Pools
Helene Tuypens Contenu Pratique, Two cents
Sophie de Liedekerke Contact Contenu, LPW Ceramic Pools
Over LPW Pools

Het bedrijf, dat in 1962 werd opgericht, stond aan de basis van verschillende innovatieve technieken zoals het gebruik van vinylesterhars, het gebruik van de honingraat structuur, de geïntegreerde Covrex ® Pool Protection afdekkingsystemen en de geïntegreerde dubbele hoogwaterskimmer die een buitengewoon hoog waterniveau mogelijk maakt.

Het Belgische familiebedrijf (van 3 generaties) is een van de oudste bedrijven dat zwembaden maakt in Europa; ze assembleren al sinds meer dan 55 jaar monoblokzwembaden met de beste garantie.LPW Pools
Nieuwlandlaan 87-B436 • B-3200 Aarschot